Buiten gaan we naar Binnen....

U bent hier: FUSIE  > FUSIE

FUSIE ~ sjamanistische ceremonie met paarden ~FUSIE ~ sjamanistische ceremonie met paarden ~

FUSIE gaat over afsplitsing en samensmelting in jezelf. Wanneer we werken met de paarden in het sjamanistisch veld kan er beweging ontstaan in de twee kanten, de tegengestelde principes, die in jou aanwezig zijn.


De tegengestelde principes die zich in jouw leven op dit moment laten zien staan deze dag centraal. Het kan bijvoorbeeld gaan over licht & donker, mannelijk & vrouwelijk, geven & nemen. Ze lijken elkaar af te wijzen maar ze vragen juist om verbinding.

De paarden en de elementen vuur, aarde, water, lucht en ether zijn deze dag de leidraad. Zij vormen samen de oeroude wijsheid vanuit het sjamanisme. Voor ons betekent dit leven vanuit de natuur en vanuit jouw natuur. Jij bent natuur. Deze dag is een reis om je pure zelf weer te ontmoeten.

Jouw begeleiders Rubi van Vianen en Eva van Haasteren hebben zelf én samen ook een FUSIE doorleeft. Dit is wie wij zijn. We werken zielsgraag met de paarden in het sjamanistisch veld. In FUSIE nodigen wij jou uit om met ons en de paarden de verbinding met de natuur aan te gaan en jouw bezielde menszijn te vinden, te herkennen en te eren.

 

FUSIE staat gepland voor:

vrijdag 2 juli 2021

donderdag 21 oktober 2021

 

Lokatie: Roep Buiten

Kosten: € 225,- pp, incl water, thee, koffie, versnaperingen, vega lunch en vega diner.

Tijd: 09.30 - 20.00

 

Aanmelden: per mail: rubi@roep-buiten.nl