Buiten gaan we naar Binnen....

U bent hier: Over Roep

Over mijzelfOver mijzelf

Mijn naam is Rubi, door menigeen en mijzelf afgekort naar Roep...

 

Ik ben geboren en getogen in Den Haag en ik was regelmatig op het strand of in de bossen te vinden. Samen met mijn honden of te paard was het heerlijk om me in mijn lijf te voelen. Wind in je haar en zonnetje op je bol of op andere momenten de regen in mijn gezicht, wat kan ik daar nog altijd van genieten!

Op mijn 29e ben ik verhuisd naar de Veluwe. Hier vind ik nu al bijna 30 jaar mijn thuis. De overweldigende schoonheid van de heide en de bossen als mijn achtertuin, er is voor mij geen fijnere plek om te wonen, te leven en te werken.

 

Tijdens mijn coach-opleiding heb ik veel geleerd over met name mijzelf. Wat mijn patronen waren en hoe daarmee om te gaan. Ook trainingen die ik nadien heb gevolgd bij Enneagram-Nederland hebben me veel inzicht gegeven. Antwoorden op vragen die ik had zaten diepgeworteld in mijzelf, in mijn eigen weten. Ik maakte kennis met mijn manier van denken, voelen en handelen.

 

Mijn grote liefde en respect voor het wezen paard heb ik kunnen integreren in mijn praktijk na de "Basisopleiding tot Paardencoach" en het vervolg "Begeleiden vanuit Systemisch/Sjamanistisch perspectief met Paarden en andere dieren" te hebben afgerond bij KIFUNGO. Het werken met ordening (paarden zijn hier ware meesters in) en het zien en erkennen van hetgeen er IS brengt zoveel meer voor client en representanten.


"In the Heart of Change" heeft me werkelijk thuisgebracht. Tijdens het traject 'Element' ben ik ondergedompeld, en heb ik mogen leren om te begeleiden op een diep sjamanistisch niveau. Sven Goedbloed en Sara Hermanides hebben mij laten herinneren. Door hen is 'mijn weten en mijn voelen' weer wakker gemaakt. Een hele intense ervaring voor mijzelf en wat heeft dit traject me veel gebracht. Ik ben er zo dankbaar voor! 

De elementen, de dieren, windrichtingen... Er is zoveel wat zich laat zien, àlles is er en àlles doet mee. 

Universe has a plan, you just have to trust!

 

Ook kan ik je ook begeleiden door middel van een legging van de tarotkaarten. De basisopleiding bij de Academie voor Tarot heeft mijn enthousiasme alleen maar vergroot en momenteel volg ik de twee jarige opleiding tot TarotMaster. De kaarten geven extra handvatten en een heel duidelijk inzicht.