Buiten gaan we naar Binnen....

U bent hier: Over Roep

Over mijzelfOver mijzelf

Mijn naam is Rubi, door menigeen en mijzelf afgekort naar Roep...

 

Ik ben geboren en getogen in Den Haag. Tijdens mijn puberteit en daarna was ik regelmatig op het strand of in de bossen te vinden. Samen met mijn honden of te paard was dat voor mij de manier om in mijn lijf te komen en uit mijn hoofd te gaan. Wind in je haar en zonnetje op je bol of op andere momenten de regen in mijn gezicht maakten dat ik mijn hoofd "stil" kon laten zijn.

Op mijn 29e ben ik verhuisd naar de Veluwe. Hier vind ik nu al meer dan 25 jaar mijn thuis. Met de overweldigende schoonheid van de heide en de bossen als mijn achtertuin weet ik dat er voor mij geen fijnere plek is om te wonen, te leven en te werken.

 

Ik ben een coach-opleiding gaan volgen en een groot aantal puzzelstukken viel op hun plaats, want het begint immers met zelf-onderzoek. De trainingen die ik nadien heb gevolgd bij Enneagram-Nederland hebben me ook veel inzicht gegeven. Antwoorden op vragen die ik had zaten diepgeworteld in mijzelf, in mijn eigen weten. Ik maakte kennis met mijn manier van denken, voelen en handelen.

 

Mijn liefde en respect voor het wezen paard heb ik kunnen integreren in mijn praktijk na de "Basisopleiding tot Paardencoach" en de opleiding "Begeleiden vanuit Systemisch/Sjamanistisch perspectief met Paarden en andere dieren" bij KIFUNGO. Het werken met ordening en erkennen van hetgeen er is, maar niet gezien wordt (of mag worden) brengt zoveel meer voor client en representanten. Nog meer volg ik hierin de wijsheid van mijn paarden, samen met hen kan het zich ontvouwen.

Bij In the Heart of Change heb ik me tijdens het traject 'Element' ondergedompeld gevoeld in het begeleiden op een diep sjamanistisch niveau. Bij Sven Goedbloed en Sara Hermanides heb ik onder andere geleerd te herinneren wat ik al eerder heb geleerd. Een hele intense ervaring voor mijzelf en wat heeft dit traject me veel gebracht. Ik ben er heel dankbaar voor!

De elementen, de dieren, windrichtingen... Er is zoveel wat zich laat zien, àlles is er en àlles doet mee. Universe has a plan, you just have to trust!

En sinds 2018 kan ik je ook begeleiden door middel van een legging van de kaarten. De basisopleiding bij de Academie voor Tarot heeft mijn enthousiasme alleen maar vergroot en momenteel doe ik de twee jarige opleiding tot TarotMaster. Ik werk met het Ryder Waite Deck of met Wild Wood Forest. De kaarten geven exra handvatten en duidelijk inzicht. Ik doe géén toekomstvoorspellingen...